CATA-01015000
Vonalkód

CATA X-Mart 10 Matic Szellőztető ventilátor süllyesztett, automata 100mm fehér

Részletes leírás

A Cata X-MART MATIC típusú szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek szellőztetésére tervezték, az elhasználódott levegő közvetlen faláttörésen vagy rövid csőrendszeren keresztül történő kivezetésére. A ventilátor üzemeltethető a helyiség lámpakapcsolójáról vagy a ventilátor számára külön elhelyezett kapcsolóról egyaránt.

A termék fröccsenő víz ellen védett, nedvesség tekintetében IP-X4 védettségi szinttel rendelkezik, ezért a minimum telepítési magasság 225 cm lehet a padlószinttől mérve. Oldalfalon és mennyezeten is telepíthető speciális csapágyazásának köszönhetően.

Süllyesztett kialakításából adódóan a ventilátor vékony előlapja kisebb mélységi mérettel áll ki a falsíkból vagy a mennyezetből a telepítést követően, mint a nem süllyesztett típusok esetében. Az X-Mart ventilátorok ún. Quck Fix Grip egyedi rögzítőrendszere gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A rögzítés nem igényel külön fúrást, tiplik és csavarok nélkül is megvalósítható.

Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető és ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű tisztítását, amelyet minden szellőztető ventilátor esetében, évente 2-3 alkalommal célszerű elvégezni a hatékony működés és a hosszabb élettartam érdekében.

Automata előlap: A ventilátor előlapja automata módon nyílik (bekapcsoláskor) és záródik (lekapcsoláskor) kb. 40-50 mp késleltetést követően, amely nagymértékben mérsékli télen a hideglevegő beáramlásának lehetőségét, központi rendszerbe történő bekötés esetén a kellemetlen szagok visszaáramlását.

Paraméterek:


ÁTMÉRŐ: 100 mm
MAX. LÉGSZÁLLÍTÁS: 98 m3/h
BEÉPÍTHETŐSÉG. oldalfalra, mennyezetre
HELYISÉG MÉRETE KATEGÓRIA: 20 m3-ig
HELYISÉG MÉRETE:
ZAJSZINT KATEGÓRA: 40 dB(A) alatt
ZAJSZINT: 38 dB (A)
FOKOZATOK SZÁMA: 1
SZÍN: Fehér
SÚLY: 0.64 kg
TELJESÍTMÉNY: 15 W
VÉDELEM: Ip-x4
FESZÜLTSÉG: 230 V
FORDULATSZÁM: 2500 rpm

Cikkszám
CATA-01015000
Termékelégedettség
Van raktáron
Részletek
Bruttó ár:
14 600 Ft
db
Értékelések
0 0 értékelés alapján
Tulajdonságok
EAN kód
8422248003544
nettó kg
0.64
Márka/gyártó
Cata
Szállítócikkszám
01015000

Népszerű termékeink

;