A 2016-ban 8,2 milliárdos forgalmat bonyolító Akker-Plus Kft. fejlődése folyamatos. Építőpontjaink és szaküzleteink a megye öt pontján Kecskeméten, Kiskőrösön, Soltvadkerten, Akasztón és Kalocsán várják vásárlóinkat. Kalocsai Hufbau-Akker Szaküzletünk 2016 novemberében volt egy éves, de 2017-ben is további bővítéseket tervezünk a megyeszékhelyen Kecskeméten és Soltvadkerten is. Cégünk raktárkészlete, mely webshopunk háttérországa is egyben, több mint 10 ezer terméket takar, 800 millió forint értékben, garantálva ezzel a gyors kiszolgálást, akár személyesen látogat el hozzánk, akár webshopunkon keresztül kívánja bővíteni otthonát kínálatunkból.

Óriási választék, internetes árak

Az Akker Tüzép, mely mára a Hufbau csoport tagjaként Hufbau-Akker-ként várja vásáróit, az utóbbi években komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy vásárlói elégedettek legyenek a termékek minőségével, ár-érték arányával, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal és nem utolsó sorban a kiszolgálás színvonalával.

2017 - Nyitás a virtuális világ felé

2011. július 2-án egy újabb lépést tettünk azzal, hogy vevőink még teljesebb kiszolgálásban részesüljenek. Kiskőrösön, majd Kalocsán is megnyitottuk környékünk első, az otthonunk építését, felújítását, szépítését segítő áruházainkat. Ma, öt, lassan hat évvel később, követve a kor követelményeit, megnyitjuk webáruházunkat is. Munkatársai viszont 27 éve dolgoznak azon, hogy az Ön életének legnagyobb beruházását, vagyis álmai otthonát, minél gyorsabban, egyszerűbben, gazdaságosabban és modernebben valósíthassa meg. Megszerzett tapasztalataink átadásával, naprakész szaktanácsainkkal az anyagbeszerzés terhének levételével igyekszünk segíteni a betérőket, akik számára mostantól egyetlen kattintással is elérhetővé válnak termékeink. 

Időtakarékos és kényelmes

E kereskedelmi modellnek, vagyis éjjel-nappal működő webshopunknak köszönhetően mondhatni megszűnik a földrajzi távolság, nem kell gyalogolni, autózni, cipekedni, kínálatunkról pedig otthonról, kényelmesen tájékozódhat bárki, ami nem csak kényelmes és praktikus hanem időtakarékos is.

Mi pedig virtuális áruházunkban is igyekszünk a legjobb tudásunk szerint kiszolgálni Önöket, a felmerülő igényeket, feladatokat gyorsan, és hatékonyan megoldani. Megbízható üzleti partnerként, kölcsönös hosszú távú együttműködésre törekszünk. Megelőlegezett bizalmát, mely részeként Ön most bemutatkozásunkat olvassa, webshopunkat böngészi, előre is köszönjük!

Több száz termék egy-két kattintásnyira

Webshopunkban több száz termék várja Önt. Láthatja, van itt minden! Szerszámgépek és kézi szerszámok profi munkákhoz és barkácsoláshoz; háztartási gépek, televíziók, hűtőgépek, szórakoztató elektronikai és outletes termékek garmadája várja, hogy kedvére válogatva megtalálja az igazit. Igyekeztünk figyelni arra, hogy egy helyen megtaláljon mindent, ami az otthonához kell, legyen az egy új építésű vagy korábban épült. Amennyiben nem találja a keresett terméket, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Professzionális munkát végző, összeszokott és nagy tapasztalattal rendelkező csapattal állunk az Ön rendelkezésére.  

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk kedvező áron raktárról, vagy rövid beszerzési-szállítási határidővel.
 
Köszönjük a megelőlegezett bizalmat.

Szeretettel látjuk itt, és szeretettel várjuk szaküzleteinkben illetve áruházainkban is!

 
;