Cikkszám
XDYRESI2200
Eredeti ár: 5990 Ft Outlet ár: 4990 Ft
Kerámiatalpas
2000 w
Vízpermet funkció
Anti Calc vízkőtelenítő funkcióVan raktáron
Részletek
Nettó ár:
4 717 Ft
Bruttó ár:
5 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
7 000 Ft
Bruttó ár:
8 890 Ft
db
Cikkszám
XROWDW3110


Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Gőzölős Vasaló Rowenta DW3110 2300W Kék Fehér és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát!

Rowenta DW3110


Típus: Dry&Steam
Áram: 2300 W
Állítható gőz: Igen
Steam boost performance: 135 g/min
Termék színe: kék, fehér
Víztartály kapacitás: 0,3 L
Csöppenésellenes funkció: Igen
Spriccelő funkció: Igen
Automatikus vízkőellenesség: Igen
Folyamatos gőzkibocsátás: 35 g/min
Steam boost function: Igen
Kábelhosszúság: 2 M
Vezetéknélküli: Nem

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
13 379 Ft
Bruttó ár:
16 991 Ft
db
Cikkszám
XRUS18653-56
Fogyasztói igény: Egy gőzállomás mely gyorsabban siklik és könnyű tárolni. Ezért alkottuk meg a Superglide vasalótalppal rendelkező új gőzállomásunkat, mely 2x gyorsabban siklik*. Súlya könnyű, kompakt kivitelének köszönhetően tárolása egyszerű.


Superglide vasalótalp
Gyors felmelegedési idő: 1 perc 30 másodperc
Könnyű súlyú
3 Bar gőznyomás
2400 W teljesítmény
60 gramm / perc folyamatos gőzmennyiség
Levehető víztartály
Állítható gőzmennyiség és hőmérséklet-szabályzó
650 ml-es víztartály
Függőleges gőzölés
Vízkőtlenít ő funkció

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
23 614 Ft
Bruttó ár:
29 990 Ft
db
Cikkszám
XRUS20630-56
A 3100 W teljesítményű vasaló 15%-kal gyorsabban melegszik fel és 50%-kal gyorsabban siklik **, így könnyítve meg a munkát. A készülék kerámia talpának köszönhetően még a legmakacsabb gyűrődésekkel is elbánik. A hegyes kialakítású vasalóorr és a vasalótalpon található barázdák segítségével nehezen elérhető területeket, gombközöket is könnyedén kivasalhatja.


A nagy, 350 ml-es víztartály lehetővé tesz, hogy akár 210 g gőzlöket távozzon ki a vasalóból, amivel a legmakacsabb gyűrődések is eltávolíthatók. Az erőteljes függőleges gőz ideális a függönyökön és egyéb kárpítokon található ráncok kisimításához, valamint a kiakasztott ruhák átgőzölőléséhez, felfrissítéséhez.

Akár szeret vagy utál vasalni, mindenképpen tetszeni fog az eredmény.
Gyors és hatékony vasalás

Az eddigi legnagyobb, 3100 W teljesítményű vasalónkkal, 15%*-kal gyorsabb a vasalás!


Háromszoros tisztítás

A vasaló vízkőtelenítő és öntisztító funkciójának, valamint az erős gőzlöketnek köszönhetően megelőzhető a vízkőképződés. Ezért a készülék élettartama jelentősen megnövekszik.*15%-kal gyorsabb felmelegedés, a Russell Hobbs 19330-56 Power Steam Pro vasalóhoz képest (2750 W, kerámia vasalótalp)
**50%-kal gyorsabban siklás, a Russell Hobbs 19330-56 Power Steam Pro vasalóhoz képest (2750 W, kerámia vasalótalp)Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
20 465 Ft
Bruttó ár:
25 991 Ft
db
Cikkszám
XRUS23590-56
Russell Hobbs 23590-56 Lisgt and easy VasalóImádni fogja a Light & Easy vasaló által nyújtott eredményt. Ahogy a neve is sugallja, könnyen használható, könnyen kezelhető, a tapadásmentes vasalótalpnak köszönhetően pedig a makacs gyűrődésekkel is elbánik.


A 240 ml-es átlátszó víztartály miatt könynedén észre fogja venni mikor kell azt újraölteni. Ez a víztartály biztosítja a 25g folymatos gőzmennyiséget valamint a makacsabb gyűrődésekhez a 90g gőzlöket teljesítményt. Az automatikus gőzmennyiség beállítás biztosítja a megfelelő mennyiségű gőzt, így a ruhák szép gyűrődésmentesek lesznek.

Az erőteljes függőleges gőzölés ideális a vállfán lógó ruhák, függönyök és más szövetek kisimításához, felfrissítéséhez. A gőzmennyiség változtatható attól függően mennyire gyűrött ruhát szeretne vasalni. Amennyiben a textil már teljesen megszáradt használja a vízpermet funkciót, hogy a gyűrődéseket könnyebben el lehessen tüntetni.
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
6 685 Ft
Bruttó ár:
8 490 Ft
db
Cikkszám
XRUS2397156SUPREME STEAM PRO VASALÓ
23971-56

Ha úgy érzi, hogy a vasalás kellemetlen házimunka, akkor a Supreme Steam Pro 2600W-os vasaló segít önnek, hogy picit több élvezetet találjon benne. Tervezésének köszönhetően még a legmakacsabb gyűrődést is eltávolító Supreme Steam Pro sokkal de sokkal több, mint egy szédítően divatos készülék.

Sokoldalúsága azt jelenti, hogy nem csak a vasalódeszkán képes az anyagokat simává varázsolni, de függőlegesen is használható a felakasztott ruházaton. Így az egyik percben még magas hőmérséklet beállítással a partnere gyűrött munkaruháján dolgozik, majd utána a gőzölő funkcióval óvatosan kisimíthatja a lánya selyem blúzának redőit.

Bármilyen szövetet vasaljon is, a Supreme Steam Pro vasalóval mindig professzionális eredményt érhet el úgy, hogy egyáltalán nem károsítja a ruhákat, és a legfontosabb, nem fog megfájdulni a karja!

Permetez, Gőzöl, Szárazon vasal

Választhatja a száraz vasalási funkciót, beállíthatod az állandó gőzölést vagy ha megfelelőbb, akkor a permetezés és gőzlöket üzemmódot. A Supreme Steam Pro vasaló 40g-os folyamatos gőzmennyiséget és 145g-os gőzlöket teljesítményt kínál, továbbá a könnyen feltölthető 310ml-es víztartálya lecsökkenti a feltöltések számát.

Függőleges gőzölés

Az erős függőleges gőzölés lehetővé tesz, a rácok, gyűrődések eltüntetését a függönyről vagy akár a vállfán logó ruhákról. Így most már a vasalódeszkával sem kell bajlódnia.

Öntisztító funkció

Időközönként ajánlatos a vasalóból eltávolítani az esetleges vízkövet, szennyeződéseket. A gomb segítségével könnyedén elvégezhető a folyamat.

Tulajdonságok:Kerámia vasalótalp
2600 W teljesítmény
40 g folyamatos gőzmennyiség
145 g gőzlöket teljesítmény
Csepegésgátló funkció
"Anti-Calc" vízkőtlenítő
2 méter hosszú vezeték
Száraz vasalás, gőzölés, spray, gőzlöket funkciók
Függőleges gőzölés
Öntisztító funkció
310 ml víztartály
Változtatható gőzmennyiség
Puha tapintású fogantyú
Hőmérséklet szabályzó

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
12 591 Ft
Bruttó ár:
15 990 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
db
Cikkszám
XRUS24650-56
Az Impact vasaló úgy van kialakítva, hogy nem árt neki ha leejted! Ha véletlenül nekiütöd a vasalódeszkának, vagy leejted vasalás közben, akkor a rugalmas gumi védőburkolatnak köszönhetően az elkerülhetetlen lezuhanás sosem jár végzetes károkkal.

Az átlagos vasalókkal szemben az Impact vasaló képes épségben maradva kiállni a testét érő ütéseket. Speciális tervezésű Dura-Coat réteg segít elnyelni az ütközés erejét, és azt mérsékelve megelőzi a sérüléseket, így biztonságban tartja szeretett vasalóját.

Ha azonban az erő nem nyűgöz le eléggé, akkor az Impact vasaló számos más, az életét megkönnyítő fantasztikus szolgáltatást is kínál - hiszen jól tudjuk, hogy a vasalás nem mindenkinek a kedvenc munkája. Ezért, amikor a makacs gyűrődésekkel kínlódva küzd, vagy már feladná a farmerek vasalását, akkor az Impact vasaló segítségére siet, és a precíziós gőzölős vasalóorrának köszönhetően könnyűszerrel kivasalhja a mély ráncokat.

Tiszta és Biztonságos
A vízkőtelenítő, csöpögésgátló és öntisztító funkciók a kosz és a vízkő felgyülemlését minimálisra csökkentik, ami azt jelenti, hogy az értékes vasalója élettartama sokkal hosszabb lesz! Az automatikus kikapcsoló funkció azokon a napokon is megnyugvással töltheti el, amikor a nagy rohanásban azt hiszi, hogy nem kapcsolta ki a vasalóját!Összes tulajdonság

Kerámia vasalótalp
300 ml víztartály kapacitás
160 g gőzlöket teljesítmény
45 g folyamatos gőzmennyiség
Száraz vasalás, gőzölés, spray, gőzlöket funkciók
„Anti-Calc vízkőtlenítő
Csepegésgátló funkció
Hegyes vasalóorr
Automatikus kikapcsolás funkció
Függőleges gőzölés
Öntisztító funkció
3 méteres vezeték
Ütésálló, max. 1,2 méter magasságig
2400 W teljesítmény
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
14 165 Ft
Bruttó ár:
17 990 Ft
db
Cikkszám
XRUS24800-56LIGHT & EASY BRIGHTS MANGO VASALÓ
24800-56

Ön kreatív? Szeret a kedvenc azámaira táncot lejtve picit mókázni a vasalás közben? Meg tud nevettetni bárkit a környezetében, néha még önmagát is beleértve?

Akkor te színed a bámulatos Mango sárga. Engedd, hogy merész egyénisége beragyogja a fényes és briliáns vasalóját, melynek még a vasalótalpa is színesre van festve. Nemcsak trendi és vibráló, de pont mint a személyisége, nincs benne semmi unalmas.

2m-es hálózati kábel

A 2 méteres hosszának köszönhetően csak bedugja és szinte bárhol nekiállhat vasalni. Az egyszerű kábelcséve-rögzítővel kiegészülve gyerekjáték a használata és tárolása.

Tiszta

A csöpögésgátló funkció kiküszöböli a nem kívánt fröccsenéseket és szivárgásokat, míg a vízkőtelenítő funkció meggátolja, hogy a vízkő eldugítsa a vasalóját.

Jellemzők:Kerámia vasalótalp
2400 W teljesítmény
Automatikus gőzmennyiség beállítás
Változtatható hőmérséklet beállítás
90g gőzlöket teljesítmény
30g folyamatos gőzmennyiség
240 ml víztartály kapacitás
Függőleges gőzölés
Vízpermet funkció
2 méter hosszú vezeték
Tartozék: vízbetöltő műanyag pohár

Nincs raktáron
Nettó ár:
6 292 Ft
Bruttó ár:
7 991 Ft
db
Cikkszám
XRUS24830-56LIGHT & EASY BRIGHTS ZAFÍRKÉK VASALÓ
24830-56

Intuitív természete azt jelenti, hogy mindig pontosan tudja, mire van szüksége a családjának? Legyen az akár egy vasalt szoknya vagy egy okosan levasalt ing? Megnyugtató személyisége az ami mindig megvigasztalja a szeretteit, amikor rossz napjuk van?

Akkor az ön színe a Zafírkék! Becsületes és szerény természete azt jelenti, hogy nem szeret kérkedni, de úgy gondoljuk, eljött az ideje annak, hogy emlékeztessenek rá, milyen különleges is valójában.

Változtatható hőmérséklet

Könnyen beállíthatja az egyes darabokhoz megfelelő hőmérsékletet, így biztonságosan végezheti a finomabb anyagok vasalását vagy fokozhatja a hőt a farmerhez hasonló robusztusabb szövetek esetében.

Függőleges gőzölés

Ne fecsérelje az időd az olyan nagyméretű darabok gyűrődéseivel folytatott küzdelemre, mint a függönyök. A függőleges gőzölési funkció azt jelenti, hogy ezek kisimítását helyben végezheti el.

Tulajdonságok:Kerámia vasalótalp
2400 W teljesítmény
Automatikus gőzmennyiség beállítás
Változtatható hőmérséklet beállítás
90g gőzlöket teljesítmény
30g folyamatos gőzmennyiség
240 ml víztartály kapacitás
Függőleges gőzölés
Vízpermet funkció
2 méter hosszú vezeték
Tartozék: vízbetöltő műanyag pohár

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
7 079 Ft
Bruttó ár:
8 990 Ft
db
Cikkszám
XRUS25090
Russell Hobbs 25090-56 One Temperature vasaló, 210g gőzlöket teljesítmény, 50 g folyamatos gőzmennyiség, 350 ml víztartály kapacitás, 2600W


Bemutatjuk önnek a vasalás jövőjét – a One Temperature vasalóval.Egyetlen optimális hőmérséklettel, amely minden vasalható szöveten biztonságosan használható – a vasalás most könnyű és erőfeszítésmentes lehet. Arra tervezték, hogy ön teljes gőzzel jusson előre a vasalással, hiszen elsimíthat minden ráncot, gyűrődést és redőt az anyagon. Akár kisgyermeke iskolai egyenruháját vasalja az első napjához az iskolában, akár partnere ingét ráncmentesíti egy állásinterjúra – a One Temperature vasaló mindezt megteszi. A One Temperature vasaló ott lesz önnek a kis pillanatokra és a nagy pillanatokra is, miközben vasalt ruhákat és lelki békét ad majd önnek, hogy azok, akiket a legjobban szeret, úgy induljanak el otthonról, hogy jól néznek ki és jól érzik magukat.


*más Russell Hobbs kerámiatalpas vasalóval összehasonlítvaMinden szöveten biztonságosan használható 25090-56

A One Temperature vasaló minden vasalható* szöveten biztonságosan használható, ezzel segítve, hogy az ön vasalásélménye teljesen aggódásmentes legyen. *Biztonságos minden vasalható szöveten60%-kal jobban siklik

A 60%-kal simább csúszással a vasalás erőfeszítésmentes feladattá tehető – akár még élvezhetővé is válik. Miközben ruháin kisimítja a gyűrődéseket, a One Temperature vasaló könnyedén átsiklik mindenféle szöveten.
Tulajdonságok:One Temperature technológia – nincs szükség külön hőmérséklet beállításra, a szöveteket nem égeti ki
2600 W teljesítmény
350 ml víztartály kapacitás
Kerámia bevonatú vasalótalp - 55%-kal hatékonyabban és jobban siklik a ruhán*
50 g folyamatos gőzmennyiség
210 g gőzlöket teljesítmény
Változtatható és függőleges gőzölés
Automatikus kikapcsolás funkció
Csepegésgátló funkció
Öntisztító és „Anti-Calc” vízkőtlenítő rendszer
Működésre kész jelzőfény
3 méter hosszú vezeték

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
15 741 Ft
Bruttó ár:
19 991 Ft
db
Cikkszám
XRUS26020-56
Russell Hobbs 26020-56 Egy hőfokú vezeték nélküli vasalóJellemzők:
? One Temperature technológia – nincs szükség külön hőmérséklet beállításra, nem égeti ki a különböző szöveteket*
? Vezeték nélküli vasaló – 6 mp-es gyors töltés**
? Kerámia vasalótalp
? 210 g gőzlöket teljesítmény
? 45 g folyamatos gőzmennyiség
? 350 ml víztartály kapacitás
? Öntisztító és „Anti-Calc” vízkőtlenítő rendszer
? Csepegésgátló funkció
? Változtatható és függőleges gőzölés
? 2 méter hosszú vezeték
? 2600 W teljesítmény


*biztonságosan használható minden vasalható szöveten
** 5-10 mp-es vasalási intervallumnálA vezeték nélküli szabadság és az egyhőmérsékletű technológia találkozása
Suhanjon végig a vasalnivalókon anélkül, hogy a vezeték mindenbe beleakadna, vagy a hőmérséklet beállítással bajlódna. Élvezze a vezeték nélküliség kényelmét és bánjon el minden gyűrődéssel és ránccal, miközben semmi sem akadályozza! Kényelmesen gondoskodhat róla, hogy szerettei mindig frissen vasalt ruhában lépjenek ki a házból.

Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
22 828 Ft
Bruttó ár:
28 991 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
20 465 Ft
Bruttó ár:
25 991 Ft
db
Van raktáron
Részletek
Nettó ár:
9 441 Ft
Bruttó ár:
11 990 Ft
db
  • 1
  • 2
;