Kompakt kialakításával dobogtatja meg szívét a TRISTAR GR-2846 kontaktgrill. Fényûzõ megjelenésével, rozsdamentes acél fedelével méltó szereplõje lehet háztartásának. Készíthetõ segítségével hús, hal vagy akár panini (olaszok kedvenc szendvicse, eredetileg focaccia kenyérbe hajtogatott sonka, mozarella és paradicsom felhasználásával készül, melyet átgrilleznek a még jobb ízhatás érdekében). A tapadásmentes bevonatnak köszönhetõen, biztos sikerre számíthat ismerõsei körében. Recept ajánlatunk: 3-4 szál spárga 1 evõkanál majonéz 1 gerezd zúzott fokhagyma 1-2 szelet sonka 1 szelet sajt (mozzarella vagy trappista) 1 marék rukkola vagy vegyes saláta 1 baquette vagy zsömle olívaolaj 1. Vágjuk ketté a zsömlénket, vagy a kenyerünket és kicsit pirítsuk meg a sütõnkben, csak annyira, hogy ropogós legyen. Enyhén spricceljük le a spárgákat olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk. Amikor a kontaktgrill elég forró, süssük meg a spárgákat kb. 3-4 per alatt puhára vagy ropogósra. Tegyük félre. 2. Keverjük össze a majonézt és a fokhagymát egy kis tálban. Nyissuk szét a kenyerünket / baquette-et. Fektessük bele a sajtot, a sonkát, a rukkolát/salátát és a spárgát és kenjük meg a majonézzel. Tegyük vissza még pár pillanatra a kontaktgrillbe a szendvicset, ameddig a sajt megolvad. (forrás: mytaste.hu).
Nagy sütőfelületet (kb Ø 18 cm), tapadásmentes bevonat • Hőszigetelt fogantyú • Fokozatosan állítható termosztát
Ideális eszköz kempingezéshez, kiránduláshoz, lakókocsiba, lakóautókba.
A HG BA 27 Befőző automata nem csak befőtt elkészítésére alkalmas, de akár teát vagy forralt bort is készíthet benne. Maximum 14 db 1 literes befőttes üveg fér el benne. A 27 literes zománcozott fém tartály hőszigetelt fogantyúval ellátott. A cseppmentes leeresztő csap és a mechanikus termosztát a kényelmet szolgálja.