Készlet választó
  • 1
Grohe Sense Guard érzékelő

GRO-22505LN0

GROHE SENSE: Az intelligens vízérzékelő

A GROHE Sense lelkiismeretesen működő vízérzékelő egység, amely soha nem alszik. Mindig jelzi Önnek a vízkárok megjelenését.

Túlfolyás észlelése

Azonnali riasztás küldése a túlfolyó vízről, így Ön gyorsan megteheti a szükséges lépéseket.

Fagyveszély észlelése

Észleli a helyiség hőmérsékletének 3 °C alá csökkenését, amely már az elfagyás veszélyével jár, és azonnal értesíti Önt erről.

Páratartalom mérése

Tájékoztatja Önt az ártalmasan magas páratartalomról, ezáltal segít megvédeni az otthonát és ingóságait ennek következményeitől.

A GROHE Sense folyamatosan felügyeli az esetleges túlfolyást vagy szivárgást
Amint víz éri a GROHE Sense egységet, az eszköz sípoló hangjelzést és villogó vörös fényt bocsát ki.

Riasztás bárhol, bármikor
Vízszivárgás észlelésekor a GROHE Sense egység azonnal riasztást küld Önnek mobil készülékére a GROHE ONDUS alkalmazáson keresztül. Ennek köszönhetően időben a helyszínre érhet, és megakadályozhatja, hogy a szivárgás komolyabb károkat okozzon.

Amikor már látja, túl késő
A nyirkosság és a magas páratartalom ideális körülményeket teremt a penészesedéshez. A GROHE Sense tájékoztatja arról, ha hosszabb ideig egészségtelenül magas a páratartalom, így még azelőtt cselekedhet, hogy a penész felütné a fejét.

Nem jó a túl magas páratartalom, de a túl alacsony sem!
A túl alacsony páratartalom is okozhat egészségügyi problémákat: irritálhatja a az arc- és orrüreget, kiszáríthatja a bőrt és még a megfázás kockázatát is növelheti. A GROHE Sense emiatt arról is tájékoztatja Önt, ha a páratartalom egy előre meghatározott érték alá csökken.

Ne legyen része jeges fogadtatásban!
A befagyás veszélye nagyobb azokban a helyiségekben, amelyeket nem ellenőriznek rendszeresen (pl. a pincében), illetve a hétvégi házakban, amelyek hosszabb ideig is üresen állhatnak. A GROHE Sense riasztást küld abban az esetben, ha a helyiség hőmérséklete 3° C alá csökken, így idejében megteheti a szükséges lépéseket.

SZERELJE FEL EGYEDÜL A GROHE SENSE EGYSÉGET

A GROHE Sense felszerelése mindössze 10 percig tart, ezt követően az egység képes a víz észlelésére, és védelmet biztosít otthona számára a vízkárokkal szemben.

HELYEZZE EL A GROHE SENSE EGYSÉGET OTTHONÁBAN MINDEN OLYAN HELYRE, AHOL KOCKÁZATOT ÉREZ

A VÍZ NEM REJTŐZHET EL – MINDEN HELYZETRE KÍNÁLUNK MEGFELELŐ GROHE SENSE MEGOLDÁST

A minimalista megoldás minden helyre
A gyakran látogatott helyiségekben és a szem előtt lévő helyeken a prémiumkategóriás kialakítású GROHE Sense esztétikusan beleolvad a környezetbe.

A nehezen elérhető helyeken a bővítőkészlettel együtt célszerű használni a GROHE Sense egységet.
Egyes helyek felügyelete nehezebben oldható meg. Ilyenek például a szűk sarkok és a keskeny helyek (pl. a mosógép mögötti térrész vagy a fürdőkád alatti terület). Ezekhez az esetekhez kínáljuk a GROHE Sense bővítőkészletet.

Ideális megoldás nyaralókhoz és pincékhez
Különösen a ritkán látogatott, ugyanakkor folyamatos ellenőrzést igénylő, kritikus helyek megfigyelésekor jelenti a legjobb választást a GROHE Sense+, amelynek érzékelője hálózati feszültségről üzemel. Ez az egység képes napi jelentést küldeni a páratartalomról és a hőmérsékletről, valamint távolról lekérdezhető az aktuális állapot.

Nyugodtan dőljön hátra: a GROHE Sense végzi a dolgát
Élvezze a távol töltött időt, miközben folyamatos kapcsolatban marad otthonával. Vízszivárgás esetén a GROHE Sense egység riasztást küld a GROHE ONDUS alkalmazáson keresztül, így megteheti a szükséges lépéseket.

VÍZ ÉSZLELÉSEKOR A GROHE SENSE VÖRÖS SZÍNNEL JELEZ

Hőmérséklet-érzékelés
Napi jelentés a helyiség óránkénti hőmérsékletéről, küszöbértékek beállítása és azonnali riasztás a kritikus szint elérésekor.*

Páratartalom mérése
Napi jelentés a helyiség óránkénti páratartalmáról, küszöbértékek beállítása és azonnali riasztás, ha a páratartalom több mint 3 órán keresztül eléri a kritikus szintet.

Hosszú élettartam
A tartós feszültségforrás akár 4 éves működésre elegendő energiát biztosít.

Vízálló
Védve van a ráfröccsenő víztől.

GROHE ONDUS
Applikáción keresztül távolról is hozzáférhet és vezérelheti a rendszer.

* A GROHE Sense tűzriasztóként nem használható, ugyanis az egység csak óránként méri a hőmérsékletet.
GRO-22505LN0
26 000 Ft
db
Stoppy  vegyes színben 

JE1107030


	A termék segítségével nem kell többet félni az ajtó vagy ablak becsapódásától
	Vegyes színekben
JE1107030
1 460 Ft
db
LED GU10 7W   560lm  2700K

RA1590


	7W 560 lm meleg fényű izzó
RA1590
790 Ft
db
LED GU10 7W 595 lm 4000K

RA1690


	7W 595 lm hideg fényű izzó?
RA1690
790 Ft
db
Ablaksötétítő főlia 0,9x2m

RO337-5001

Statikus napfényvédő fólia, felhelyezéséhez nem szükséges ragasztó

99%-os UV védelem

60%-os hővédelem

Fóliasimítóval 

Mérete az ablak méretéhez igazítható

90*200 cm

 

 
RO337-5001
5 990 Ft
db
CO érzékelő

SOMXC70-HU

Az XC70-HU szén-monoxid érzékelő kiváló választás lehet, hiszen az elektrokémiai érzékelője rendkívül érzékeny. Ezt a funkciót akár mi is próbára tehetjük, hiszen az alacsony gázkoncentráció-mérési üzemmód lehetőséget biztosít a CO-szenzor tesztelésre. Működése egy beépített 3 V lítiumos akkumulátor segítségével történik. Kialakításának további előnye a 60 percenkénti önellenőrzés és a LED állapotjelzők nyújtotta plusz funkciók. A Honeywell termékekre jellemző nívóra bizonyíték, hogy nedves helységbe is elhelyezhetjük a szén-monoxid érzékelőt (pl. fürdőszoba). Ne habozzon, hiszen a megvásárolt termékre 7 év jótállás van.
SOMXC70-HU
12 490 Ft
db
  • 1
;