• 1
AL-KO T13-93.8 HD-A traktor

AL119865

Legnagyobb kényelem az egyszerű és áttekinthető kezelésnek köszönhetően 
Kényelmes fűgyűjtő ürítés a teleszkópos kar segítségével 
Golyóscsapágyas, megbízható 2 késes vágómű 
Széles kerekek az optimális haladásért 
Egyszerű átalakítás téli üzemeltetéshez (hótoló lappal) 

Fedezze fel a fűnyírás szép oldalát az AL-KO Black Edition fűnyíró traktorunkkal. AL-KO T 13-93.8 HD-A Black Edition mindenekelőtt a nagy mozgékonysága által lesz megnyerő. A nagy teljesítményű AL-KO motorral rendelkező erőcsomag ideális partnere a közepes méretű kerteknek.Legnagyobb kényelem az egyszerű és áttekinthető kezelésnek köszönhetően 
Kényelmes fűgyűjtő ürítés a teleszkópos kar segítségével 
Golyóscsapágyas, megbízható 2 késes vágómű 
Széles kerekek az optimális haladásért 
Egyszerű átalakítás téli üzemeltetéshez (hótoló lappal) 

Fedezze fel a fűnyírás szép oldalát az AL-KO Black Edition fűnyíró traktorunkkal. AL-KO T 13-93.8 HD-A Black Edition mindenekelőtt a nagy mozgékonysága által lesz megnyerő. A nagy teljesítményű AL-KO motorral rendelkező erőcsomag ideális partnere a közepes méretű kerteknek. 


Termékcsalád: AL-KO 
Kosárürítés: Teleszkópos emelő 
Fűgyűjtő űrtartalma: 220 liter 
Hajtás: Kézzel vezérelhető hidrosztatikus 
Lökettérfogat: 352 ccm 
Teljesítmény: 5,8 KW 
Késház: Acéllemez 
Kések száma: 2 
Motor: AL-KO Pro 350 
Motor-gyártó: AL-KO Motor 
Abroncsméret (hüvelyk) elöl/hátul: 15x 6.0 - 6/18x 8.5 - 8 
Vágószélesség: 93 cm 
Vágási magasság: 30-80 mm 
Vágási magasság állítás: központi, 6-fokozat 
f /perc: 2 600 
Tömeg (kb.) kg.: 222 
Hengerek száma: 1 

Fűnyíró traktorunk a Black Edition termékvonalból a 93 cm-es vágószélességével tökéletesen alkalmas a közepes méretű kertek hatékony és gyors fűnyírására. Az AL-KO T 13-93.8 HD-A Black Edition fűnyíró traktor egy 5,8 kW-os AL-KO Pro-350 motorral működik. A vágómagasság gyorsan és egyszerűen egy fogantyúval, 6 fokozatban , 30-80 mm-ig állítható. Az acéllemezből készült hosszú életű vágómű 2 kést tartalmaz és egyszerű fogantyúval lehet kiszedni. Ezáltal gyorsan tisztítható és gyorsan elvégezhető a kés szervizelése. 

Az AL-KO T 13-93.8 HD-A Black Edition fűnyíró traktor elejére télen egy hótoló lapotátot lehet rászerelni. Olyan tartozékokkal, mint a kerti henger vagy egy utánfutó a fűnyíró traktor további munkavégzést tesz lehetővé nyáron is. A 18 colos extra nagy gumiabroncsok minden felületen és minden terepen jó tapadást és gördülékeny haladást biztosítanak. A levágott füvet egy 220 literes gyűjtőkosárba gyűjti össze a fűnyíró traktor. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek.

AJÁNDÉK MOTOROLAJJAL!
Kifutó
AL119865
619 900 Ft
db
Traktor T13-93.7 HD Comfort Solo

AL127416

Leírás


	Legnagyobb kényelem az áttekinthető kezelésnek köszönhetően
	Mulcsozás a mulcsozó ék segítségével opcionális
	Golyóscsapágyas, megbízható 2 késes vágómű
	Széles kerekek az optimális haladásért
	Egyszerű átalakítás téli üzemeltetéshez (hótoló lappal)


Fedezze fel a fűnyírás szép oldalát solo by AL-KO fűnyíró traktorainkkal. A T13-93.7 HD Comfort fűnyíró traktor ideális partnere a közepes méretű kerteknek.


Fűnyíró traktor T13-93.7 HD Comfort


	Kiváló minőségű alkatrészek, Németországi tervezés és Ausztriai gyártás: így mutatható be a T13-93.7 HD Comfort fűnyíró traktor. A nagy felületeket hatékonyan és mindenekelőtt kényelmesen tudja lenyírni ezzel a nagy teljesítményű fűnyírótraktorral. Számos tartozék mint pl. a mulcsozó ék, a rendrakó, a hótoló lap és mindenekelőtt a könnyen kivehető vágómű teszi használhatóvá mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban. 


Fűnyíró traktor T13-93.7 HD Comfort technikai adatai


	Belépő szintű fűnyíró traktorunk a Comfort termékcsaládból a 93 cm-es vágószélességével tökéletesen alkalmas a nagy kertek hatékony és gyors fűnyírására. A T13-93.7 HD Comfort fűnyíró traktor egy 6,3 kW-os Briggs&Stratton motorral működik. A vágómagasság egy fogantyúval, 6 fokozatban ,30-80 mm-ig állítható. Az acéllemezből készült hosszú életű vágómű 2 kést tartalmaz és egyszerű fogantyúval lehet kiszedni. A T13-93.7 HD Comfort fűnyíró traktor elejére télen egy hótoló lapot lehet rászerelni. A 18 colos extra nagy gumiabroncsok minden felületen és minden terepen jó tapadást és haladást biztosítanak. Az állítható vezető ülésből közvetlenül,egy teleszkópos karral a 220 literes fűgyűjtő egyszerűen kiüríthető. Egy jelző hang hívja fel a figyelmet fűgyűjtő kiürítésére. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek.Fűnyíró traktor T13-93.7 HD Comfort vásárlása és alternatívák


	A T13-93.7 HD Comfort fűnyíró traktor ideális partner a nagy fűfelületek vágásához. Kényelmes, hatékony és kiváló eredmények: fedezze fel a fűnyírás szép oldalát. Ha 103 cm vágószélességű fűnyíró traktort keres, akkor Önnek T16-103.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktort ajánljuk. Tippünk: A széleskörű tartozék kínálatával a solo by AL-KO fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek.
AL127416
709 900 Ft
db
  • 1
;