Van raktáron
Nettó ár:
2 757 Ft
Bruttó ár:
3 501 Ft
db
Cikkszám
AL112926

Precíz vágás minden helyen A szegélyező fej 3 fokozatú dőlésszög-állításával még a nagyon nehezen elérhető helyek, például a padok alatti részek is könnyen elérhetők (GTE 450/550, GTLi 18V).

Minden irányban rugalmas

A 180°-ban forgatható szegélynyíró fejjel túlnyúló gyepszélek is pontosan vághatók , így a gyep egészen a szegélyig szépen ápolt lesz (GTE 450/550, GTLi 18V). A szegélynyíró megfelelő hosszúságáról és munkahelyzetéről teleszkópos alumínium kar és a rugalmas fogantyúegység gondoskodik, amellyel a szegélynyíró egyszerűen és gyorsan beállítható.

Biztonságosan a szélekig

A növényvédő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.

 • Típus: automata
 • Soft-Grip markolat
 • állítható másodfogantyú
 • állítható teleszkópos szár, növényeket óvó keret
 • beépített tartalék damil-dob, elforgatható fej - függőlegesen is szegélyez
 • Dönthető szár
 • vezető kerék - gyors szegélyezés
 • Motorteljesítmény: 550 W
 • Vágásikör átmérő: 30 cm
Van raktáron
Nettó ár:
19 606 Ft
Bruttó ár:
24 900 Ft
db
Van raktáron
Nettó ár:
11 804 Ft
Bruttó ár:
14 991 Ft
db
Van raktáron
Nettó ár:
29 055 Ft
Bruttó ár:
36 900 Ft
db
Cikkszám
AL113784
AL-KO BC 400 B Benzines kasza – a rugalmas, extra biztonságot kínáló megoldás  
Független fűnyírás, ahol Ön szeretné: A BC 400 B típusú AL-KO kasza a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott hatékony kaszálási eredmények miatt meggyőző. Vezeték és akkumulátor-feltöltési idők nélkül végzi – választás szerint 41 cm-es (vágódamil) vagy 25 cm-es (kés) vágási szélességben – a munkáját a benzinmotoros kasza a nagyobb méretű kertekben, a réteken, a domboldalakon és bárhol, ahol Ön nem használhatja a fűnyírót, de erőteljes átjutásra van szükség a fűben. Ahhoz, hogy Ön biztonságosan és fáradtságmentesen tudjon dolgozni, a motoros kasza egy kerékpárfogantyúval van felszerelve. Ez a hordozóhevederrel együtt, ami eloszlatja a súlyt a vállon, a kasza nagyon pontos irányítását teszi lehetővé. Az érintéses automatika folyamatosan optimális damilhosszúságot biztosít (kivéve, ha késsel használja a kaszát). A masszív, fémből készült tanksapka hosszú élettartamot garantál, és extra hozzájárulást kínál a környezet védelméhez. AL-KO BC 400 B Benzines kasza technikai adatai A könnyen induló 1,25 kW-os, legújabb generációs 2 ütemű motor révén ezzel a motoros kaszával nagy teljesítményű kaszát birtokol, melyet kezdőként és hobbikertészként is kényelmesen, biztonságosan használhat. Segítségével erősen jut át bármilyen terepen – akár a nagyobb gyepeken, a magas fűben, a sövényeken vagy bozótban. Sokoldalú a cserélhető vágófej miatt: A 41 cm-es vágási szélességű, kíméletes damilfejet egy pillantás alatt a mellékelt 25 cm-es fémkésre cserélheti – hogy könnyebben átjusson a könnyű és közepesen nehéz terepeken! A kasza egyszerű kezelhetősége és állítható, kettős hordozóhevederje csípővédelemmel hatékony munkavégzést biztosít és gyors nyírási eredményeket garantál a területen, valamint a kerítések és a falak mentén. Az érintéses automatika segítségével könnyen, a fűnyírás alatt beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy egyszerűen a talajhoz érinti a nyírófejet (kivéve, ha késsel használja a kaszát). Akkumulátor-töltési időktől és kábelrengetegtől függetlenül – az Ön előnye nagy pázsitokon és félreeső területeken. Az Ön biztonságáért és a környezetért: az erős benzinmotor ellenére a BC 400 B különösen a hobbikertészek és a kezdők által könnyen és biztonságosan kezelhető, köszönhetően az ergonomikus kialakításnak, az optimális súlyelosztásnak, a kényelmes markolatnak és hordozó elemeknek. A stabil, hosszú élettartamú fém tanksapka véd a károk ellen, és megbízhatóan megakadályozza a benzin kiszivárgását.
Van raktáron
Nettó ár:
51 891 Ft
Bruttó ár:
65 901 Ft
db
Van raktáron
Nettó ár:
355 Ft
Bruttó ár:
451 Ft
db
Van raktáron
Nettó ár:
1 142 Ft
Bruttó ár:
1 450 Ft
db
Van raktáron
Nettó ár:
567 Ft
Bruttó ár:
720 Ft
db
Cikkszám
EI3411104
 • A Power X-Change család tagja, 1 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető
 • Könnyű kialakítás, egyszerű használat
 • Kényelmes, kétkezes használat a pótfogantyúnak köszönhetően
 • Ütésálló, erős műanyagból készült ház és pótfogantyú
 • 20 db műanyag késsel
 • Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
Van raktáron
Nettó ár:
7 867 Ft
Bruttó ár:
9 991 Ft
db
Cikkszám
HCT-HECHT129BTS
 • motor térfogat [cm3] 26
 • tömeg [kg] 5,9
 • teljesítmény SAE J1940 szerint [HP] 1,1
 • munkaszélesség [cm] 43
 
A Hecht 129 BTS típusú fűkaszát 26cm3-es 2-ütemű motorral szereltük, mely 1,1Le teljesítmény leadására képes. A csomagban talál egy damilfejet a hagyományos kaszáláshoz, illetve egy éles pengéjű kemény acél kést, aminek felszerelésével a gépet alkalmassá teheti az erősebb szárú növények vágására is. Az 5,9kg-os könnyű súly, a csomagban található heveder és az ergonomikus kialakítású, csúszásgátlóval ellátott kétkezes szarv könnyűvé, kényelmessé teszi a munkavégzést. Hogy a szállítást és a tárolást megkönnyítsük, a Hecht 129 BTS fűkaszát szétszedhető szárral láttuk el.
Van raktáron
Nettó ár:
37 000 Ft
Bruttó ár:
46 990 Ft
db
Cikkszám
HCT-HECHT1331
HECHT 1331 - Benzinmotoros, multifunkciós fűszegély nyíró, sövény és ágvágó A Hecht 1331 egy multifunkciós kerti gép kétütemű, 33 cm3-es motorral ellátva. Kiváló minősége és strapabíró kialakítása hosszú élettartamot garantál. Négyféle kerti munkára alkalmas: szegélyvágáshoz, bozótvágáshoz, sövényvágáshoz és fűrészeléshez.  
Termék jellemzői
 • térfogat [cm3] 32,7
 • teljesítmény [HP] 1,5
 • tömeg [kg] 3,8
Van raktáron
Nettó ár:
66 921 Ft
Bruttó ár:
84 990 Ft
db
Van raktáron
Nettó ár:
41 724 Ft
Bruttó ár:
52 990 Ft
db
Cikkszám
HCT-HECHT152BTS

Ez a fűkasza 52 cm3, 2,2 HP kétütemű motorral van felszerelve. A géphez tartozékként adjuk a kétvállas hevedert, damilfejet, fém vágókorongot, és szerszámokat az össze- és szétszereléshez. A gép szára szétszedhető, ami megkönnyíti a szállítását és tárolását. Az ergonomikusan kialakított markolat biztonságos és kényelmes fogást biztosít. A gép tömege 7,9 kg. A hozzá adott fém vágókorong átmérője 255 mm. A damilfejhez 2,5 mm átmérőjű vágószálat tud használni, ennek munkaszélessége 430 mm.

Van raktáron
Nettó ár:
41 654 Ft
Bruttó ár:
52 900 Ft
db
Cikkszám
HCT-HECHT5020

HECHT 5020 Akkumlátoros szegélyvágó akkumulátor és töltő nélkül, 20V, 23cm

 

Ha Önnek van kertje, akkor biztosan találkozott már a kerítés és fal melletti, bokrok alatti vagy más nehezen hozzáférhető helyeken a fűnyírás nehézségeivel. Pontosan az ilyen munkákhoz ideális a fűszegélynyíró, ami vágószállal vágja le a füvet, és akkor sincs gond, ha véletlenül hozzáér a kerítéshez vagy falhoz. 

A benzines változat bár erős, de nagyon hangos és a károsanyag kibocsátáson kívül is hátárnya, hogy rendszeres karbantartást igényel. Az elektromosak halkan működnek, de a vezeték nehezíti az akadályok körüli munkát. Jó alternatívának tűnhet az akkumulátoros fűszegélynyíró, ami könnyű és halk, a vezetéke nem akad el sehol, bárhol használható a kertben, de eléri vele akár a kerítés túloldalát is.

Van raktáron
Nettó ár:
13 387 Ft
Bruttó ár:
17 001 Ft
db
Cikkszám
HCT-HECHT5036

Termék leírás

Hecht 5036 egy multifunkciós eszköz. Segítségével a nehezen hozzáférhető helyeken is egyenletesen lehet vele nyírni. Átalakítva sövénynyíróként is alkalmazható.  Munkaszélessége szegély nyíráskor 8 cm, sövénynyíró esetében 11 cm dolgozik. Használható nyéllel vagy a nélkül, mint fűnyíró olló vagy sövényvágó. Levehető teleszkópos nyéllel rendelkezik. A Li-on akkumulátornak köszönhetően vezeték nélkül is használható. Az akkumulátor töltési idő körülbelül 4 óra és az azt követő működési ideje körülbelül 40 perc.

Műszaki adatok

 • akku Li-ion(Samsung)
 • akku cella: 3,6 V
 • akkumulátor kapacitása: 1,3 Ah
 • töltési idő: 4 óra
 • munkaszélesség: 8/11 cm
 • tömeg: 1
Van raktáron
Nettó ár:
11 016 Ft
Bruttó ár:
13 990 Ft
db
 • 1
 • 2
 ;